ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στην Κουσβελάρης λαμβάνουμε υπόψιν το προσωπικό απόρρητο και την εμπιστοσύνη σας πολύ σοβαρά. Το προσωπικό απόρρητο και η πολιτική cookies («Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων») σκοπεύουν να διασφαλίσουν πως οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο, που συλλέγεται από το www.kousvelaris.com (εφεξής αναφερόμενο ως ο «ιστότοπος») ή από τα υπόλοιπα καταστήματα, θα προστατεύεται, θα χρησιμοποιείται, θα φυλάσσεται και θα επεξεργάζεται από εμάς με σκοπό τη μεταξύ μας επικοινωνία και την παροχή υπηρεσιών, συμβατών πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ιδιοκτησίας των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός (EU) 2016/679-εφεξής αναφερόμενη «ΓΚΠΔ».

 

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν εφαρμόζεται στις ιστοσελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση μέσω συνδέσμων στον ιστότοπο και/ή σε δραστηριότητες που προσφέρονται από τρίτα μέρη. Παρακαλείσθε να μελετήσετε οποιαδήποτε σχετική πολιτική σε οποιονδήποτε τρίτο ιστότοπο πριν συνεχίσετε. H Κουσβελάρης δεν είναι υπεύθυνη για τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από αυτούς τους τρίτους ιστότοπους.

 

Σχετικά με την Κουσβελάρης

H Κουσβελάρης και το www.kousvelaris.com είναι εταιρεία με έδρα την Λαμία.

 

Ποιες προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγουμε και με ποιον τρόπο;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τους ακόλουθους τύπους πληροφοριών:

 

  1. Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς:
  • όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας,

 

  • όταν παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις,

 

  • όταν κάνετε εγγραφή στον ιστότοπο μέσω του διαδικτύου ή του κινητού σας ή παρέχετε προσωπικές πληροφορίες στο κατάστημα μέσω της κάρτας μέλους,

 

  • όταν πραγματοποιείται μία παραγγελία μέσω του ιστότοπου,

 

  • εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε εξατομικευμένες ενημερώσεις όπως στοχευμένες διαφημίσεις και

 

  • εάν επικοινωνείτε με εμάς (για παράδειγμα, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο) για να ενημερωθείτε για κάποιο προϊόν μας ή για τη φροντίδα του ή για την εξυπηρέτηση πελατών ή για να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον ιστότοπο, το προϊόν ή για οτιδήποτε άλλο.

 

Επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα, τα οποία παρέχετε κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο και όταν χρησιμοποιείτε τις σχετικές υπηρεσίες και λειτουργίες. Τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, τίτλο, φύλο, γενέθλια (ημέρα, μήνας, χρονιά), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση, οικονομικά στοιχεία (λεπτομέρειες σχετικά με τη χρεωστική και την πιστωτική κάρτα), διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θεωρείτε απαραίτητη να μοιραστείτε μαζί μας.

 

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς μέσω του ιστότοπου θα συνδυάζονται με τα προσωπικά στοιχεία που ίσως να έχετε δώσει στα φυσικά μας καταστήματα. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ακριβή και ενημερωμένα.

 

Σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ακόμη και χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, διατηρούμε το δικαίωμα να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να συνάδουν με τις νόμιμες υποχρεώσεις, που απορρέουν από τους νόμους, του κανονισμούς και τη νομοθεσία της ΕΕ, να ασκήσουμε τα δικαιώματα για νομικές διαδικασίες, να ακολουθήσουν τα δικά σας νόμιμα συμφέροντα και να εφαρμοστούν ανάλογα την περίπτωση που προβλέπεται από τα άρθρα 6 και 9 του ΓΚΠΔ.

 

Η επεξεργασία πραγματοποιείται μέσω υπολογιστών αλλά και εντύπων και συνεπάγεται πάντα με την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 

  1. Πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς από άλλα μέλη του Κουσβελάρης

Είναι οι πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς όταν πραγματοποιείτε μία αγορά σε κάποιο από τα καταστήματά μας και έχετε κάρτα μέλους με τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα συγκεκριμένα καταστήματα μπορούν να μας παραδώσουν ένα αρχείο με τη συναλλαγή σας.

 

  1. Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές για εσάς

Συνεργαζόμαστε στενά με τρίτους συνεργάτες, δηλαδή επιχειρηματικούς εταίρους, με εταιρείες για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών όσον αφορά τεχνικά ζητήματα, θέματα πληρωμών και παράδοσης, διαφημιστικά δίκτυα, παρόχους αναλύσεων για τον ιστότοπο και πληροφοριών. Σε περίπτωση που λάβουμε πληροφορίες για εσάς από εκείνους, επιδιώκουμε πάντα την επιβεβαίωση ότι η συγκεκριμένη παροχή πληροφοριών γίνεται με βάση τη νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και έχετε γνώση αυτής. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να ανανεώσουμε το αρχείο μας και να το κρατάμε ακριβές. 

 

Για ποιον λόγο χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας;

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε και να μοιραστούμε τα μη προσωπικά σας δεδομένα, που λαμβάνουμε χωρίς περιορισμούς.

 

H Κουσβελάρης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα για τους εξής σκοπούς (όπου χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας έχει σημειωθεί *):

 

  • για την εκπλήρωση υποχρεώσεων που προκύπτουν από τις μεταξύ μας συμφωνίες και να σας παρέχουμε πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς, δηλαδή την επεξεργασία και ολοκλήρωση των παραγγελιών και των πληρωμών σας,

 

  • για να σας υπενθυμίσει προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι αγορών, αλλά δεν προχωρήσατε στην πληρωμή τους*,

 

  • για να διαμορφώσει το περιεχόμενο του ιστότοπου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας*,

 

  • για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την διερεύνηση απάτης, παραβιάσεων του συστήματος ασφαλείας, νομικών παραβιάσεων και για οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση του ιστότοπου, και για να εφαρμόσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, που μπορείτε να βρείτε εδώ,

 

  • για την αποστολή αποριών, αλληλογραφίας και παραπόνων που έχετε εκφράσει,

 

  • για τις εσωτερικές λειτουργίες μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης δεδομένων, τον έλεγχο, την έρευνα, στατιστικούς σκοπούς και την αντιμετώπιση προβλημάτων,

 

  • για την παροχή πληροφοριών για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε και είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ρωτήσει για αυτά. Θα σας αποστέλλουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν έχετε πρώτα συναινέσει. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό, παρατίθενται παρακάτω με τον τίτλο «Νομική βάση για την επεξεργασία» *,

 

  • για την αποστολή σχετικών διαφημίσεων, π.χ. newsletter *,

 

  • για προτάσεις για άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και*

 

  • για τη δημιουργία αυτοματοποιημένων μηνυμάτων και προφίλ ώστε να προσδιορίζονται ποιες πληροφορίες και διαφημίσεις ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν, π.χ. δημιουργώντας ατομικά ή ομαδικά προφίλ*.

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να επεξεργαστούν σε κάθε περίπτωση, ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή σας, για να συμβαδίσουν με τους νόμους, τους κανονισμούς και τη νομοθεσία της ΕΕ [άρθρο 6.1. (γ) του ΓΚΠΔ], για την εκτέλεση των στατιστικών στοιχείων της χρήσης του ιστότοπου και για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας [άρθρο 6.1 (ζ) του κανονισμού], για την εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας εταιρείας ΚΟΥΣΒΕΛΑΡΗΣ και για να καθιερώσει ή να υπερασπιστεί τις νομικές απαιτήσεις προς το συμφέρον της εταιρείας.

 

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων;

Για κάποιες από τις χρήσεις των προσωπικών δεδομένων (όπως περιγράφεται παραπάνω) υπάρχει νομική βάση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και για να χρησιμοποιούνται χωρίς τη συγκατάθεσή σας (αυτές δε σημειώνονται με *).

 

Περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τις καταστάσεις κατά τις οποίες είναι απαραίτητο για εμάς να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε πληροφορία ώστε να δημιουργήσουμε μία σύμβαση με εσάς ή για να ξεκινήσουν διαδικασίες πριν από τη σύναψη αυτής, π.χ. την επεξεργασία της παραγγελίας σας, την παροχή υπηρεσιών φροντίδας των προϊόντων και τη εξυπηρέτησή σας ή τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού στον ιστότοπο. Συμπεριλαμβάνει επίσης τις συνθήκες (όπως περιγράφονται παρακάτω) όπου διατηρούμε έννομο συμφέρον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με την προϋπόθεση ότι λαμβάνουμε την κατάλληλη προφύλαξη για τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας:

 

  • για να διασφαλίσουμε ότι οργανώνουμε τη βάση δεδομένων επαρκώς και για να καταλαβαίνουμε πως οι πελάτες μας μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές από Ελλάδα & Κύπρο,

 

  • για να σας στείλουμε προωθητικό υλικό. Μπορείτε να εγγραφείτε ανά πάσα στιγμή στον ιστότοπο και να απεγγραφείτε στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο κάτω μέρος κάθε ηλεκτρονικού μηνύματος ή επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

  • για να σας παρουσιάσουμε εξατομικευμένες προσφορές στον ιστότοπό μας, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, και με banner σε τρίτες ιστοσελίδες

 

  • για να διεξάγουμε έρευνα και ανάλυση των δεδομένων σας (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που αφορούν τις αγορές) ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τους πελάτες μας, ποιοι είναι και πως αλληλοεπιδρούν με τη Κουσβελάρης

 

  • για να βελτιώσουμε και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστότοπου (π.χ. στατιστικοί λόγοι, έλεγχος, ανάλυση, επίλυση προβλημάτων κ.α.) και

 

  • για να διασφαλίσουμε ότι γνωρίζετε για οποιεσδήποτε αλλαγές του ιστότοπου και της Πολιτικής Απορρήτου.

 

Όπου διαθέτουμε νομική βάση για να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας (όπως περιγράφεται παραπάνω), η Πολιτική Απορρήτου εκπληρώνει το καθήκον μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με κάθε θεμιτό και νόμιμο τρόπο, που θα περιμένατε από εμάς, δίνοντας σας τις απαραίτητες ειδοποιήσεις και επεξηγήσεις του τρόπου με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν.

 

Όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και χρειάζεται η συγκατάθεσή σας επιλέγετε το αντίστοιχο κουτάκι ή διαφορετικά με ηλεκτρονικό μήνυμα- χωρίς να δίνετε υποχρεωτικές πληροφορίες- προφορικά στα καταστήματα ή με τη κάρτα μέλους. Για παράδειγμα, θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για προωθητικές ενέργειες μόνο εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας.

 

Newsletter και η μεταξύ μας επικοινωνία

Επιθυμούμε, εάν συναινέσετε, να σας ενημερώνουμε για προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, εκπτώσεις, προωθητικές ενέργειες της Κουσβελάρης (συμπεριλαμβανομένου εξατομικευμένου περιεχομένου και διαφήμισης, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και τους διαδικτυακούς συνεργάτες μας).

 

Η λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 

Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο κουτάκι ώστε να σας στέλνουμε προωθητικά μηνύματα, newsletter, ενημερώσεις. Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σαν έναν βολικό τρόπο να επικοινωνούμε μαζί σας για την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση και υπενθύμιση. Ανά πάσα στιγμή, ενδέχεται να σας ενημερώνουμε για τον ιστότοπο ή για καινούργια δώρα, αλλά μόνο με την άδεια σας.

 

  1. Μπορώ να απεγγραφώ από τη λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Θα σας αποστέλλουμε ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσφορές και προωθητικές ενέργειες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιλέξτε τον σύνδεσμο της απεγγραφής σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα. Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

 

  1. Θα δώσετε τα στοιχεία μου σε τρίτα πρόσωπα;

Δε θα δώσουμε ποτέ τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τρίτους για προωθητικές ενέργειες (εκτός αν επικοινωνήσουν μαζί σας εκ μέρους της Κουσβελάρης). Σεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο και δεσμευόμαστε να το προφυλάξουμε.

 

Πώς αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Το προσωπικό σας απόρρητο, ως άτομο και ως πελάτης, είναι σημαντικό για εμάς, οπότε δε χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, που μας δίνετε στον συγκεκριμένο ιστότοπο, για να μάθουμε κάτι παραπάνω για εσάς παρά μόνο για να ολοκληρώσουμε τις αγορές σας ή για να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως νέες ειδοποιήσεις ή υπενθυμίσεις. Οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο συλλέγεται από εμάς κατά την πλοήγηση και τη χρήση του ιστότοπου καταγράφεται ηλεκτρονικά και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Για οποιαδήποτε μεταφορά στοιχείων εκτός της ΕΕ, ακόμη και σε ευρωπαϊκές χώρες των οποίων η νομοθεσία δεν παρέχει το ίδιο επίπεδο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με την ευρωπαϊκή, ο υπεύθυνος μας ενημερώνει πως η μεταφορά σε κάθε περίπτωση πραγματοποιείται με βάση τις μεθόδους που επιτρέπονται από τον ΓΚΠΔ.

 

  • Πώς προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στα εσωτερικά μας συστήματα;

Προστατεύουμε το προσωπικό σας απόρρητο με διάφορους τρόπους: τα προσωπικά δεδομένα που εισάγουμε στο σύστημά μας είναι με πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της εχεμύθειας και έχει ως βάση τις αρχές της ορθής πρακτικής, της νομιμότητας και της διαφάνειας στην επεξεργασία. Η πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού του πελάτη περιορίζεται σε όσους χρειάζονται πρόσβαση κατά την εκτέλεση της εργασίας τους. Κάνουμε πλήρη έλεγχο του ονόματος χρήστη και του κωδικού στο σύστημά μας. Όλες οι κλήσεις καταγράφονται και ελέγχονται για σκοπούς εκπαίδευσης και ασφαλείας. Η εμπιστευτικότητα και η πρόσβαση στη βάση δεδομένων επανεξετάζονται περιοδικά και ενημερώνονται για την περαιτέρω προστασία των προσωπικών μας δεδομένων.

 

  • Ποια άτομα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα;

Στα προσωπικά δεδομένα έχει πρόσβαση το προσωπικό της Κουσβελάρης, που ασχολείται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα το προσωπικό που ανήκει στα εξής τμήματα: πληροφορικής, διοικητικό προσωπικό, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, όπως και άλλα άτομα που χρειάζεται να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα για την εκτέλεση της εργασίας τους.

 

Με ποιον θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων στην οποία εμείς, όπως και άλλα μέλη του Κουσβελάρης, έχουμε πρόσβαση. Αυτό συμβαίνει ώστε να διευκολύνεται η αποτελεσματική οργάνωση της βάσης και για να καταλάβουμε πως ψωνίζουν οι πελάτες ανά τον κόσμο.

 

Ενδεχομένως μπορεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με τις επιλεγμένες κατηγορίες τρίτων προσώπων σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

 

  • οι πάροχοι υπηρεσιών (π.χ. οι προγραμματιστές), οι επιχειρηματικό εταίροι και οι προμηθευτές για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας μεταξύ σας (όπως δραστηριότητες του ιστότοπου, υπηρεσίες πληρωμής, μεταφορές, παραδόσεις, έρευνες για απάτη, συλλογή εισπράξεων, θυγατρικές και τα προγράμματα επιβράβευσης),

 

  • οι πάροχοι αναλύσεων και πληροφοριών, που μας βοηθούν στη βελτίωση και στη βελτιστοποίηση του ιστότοπου,

 

  • οι νομικοί ή ρυθμιστικοί οργανισμοί ή εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα, όσον αφορά την επαλήθευση αιτήματος σχετικά με την ποινική έρευνα ή την εικαζόμενη παράνομη δραστηριότητα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μέσα από τον ιστότοπο, που μπορεί να εκθέσει εμάς και/ή τον χρήστη ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο σε νομικούς κινδύνους και ευθύνη και

 

  • άλλοι επιχειρηματικοί εταίροι, που σχεδιάζουμε να συγχωνευθούμε ή λόγω της οικονομικής οντότητας. Σε τέτοια περίπτωση, απαιτούμε ο νέος φορέας να ακολουθήσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Αυτά τα τρίτα άτομα που ενδέχεται να λάβουν τις πληροφορίες σας θα τις επεξεργαστούν για συγκεκριμένους λόγους, που καθορίστηκαν προηγουμένως, και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η Κουσβελάρης θα διατηρεί έναν κατάλογο τρίτων προσώπων με τους οποίους μοιράζονται τα δεδομένα, ο οποίος θα γνωστοποιείται κατόπιν αιτήσεως.

 

Γιατί διατηρούμε τα στοιχεία σας και πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά;

 

Θα διατηρούμε τα στοιχεία σας για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για εμάς για να σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για όσο επιθυμείτε να έχετε επαφή μαζί μας ή για όσο είναι απαραίτητη για την υποστήριξη παροχή πληροφοριών και την ανάλυση. Ακόμη και εάν ζητήσετε να σβήσουμε τα στοιχεία σας, μπορούμε να τα κρατήσουμε σε μορφή που δε θα σας ταυτοποιούν. Εάν είναι απαραίτητο ή απαιτείται για την κάλυψη νομικών ή ρυθμιστικών απαιτήσεων, όπως επίλυση διαφορών, πρόληψη απάτης και κατάχρησης, ή εφαρμογή των Όρων και Προϋποθέσεων, μπορούμε να διατηρήσουμε κάποια στοιχεία σας, ακόμη και αφού έχετε κλείσει τον λογαριασμό σας ή δεν χρειάζεστε πλέον παροχή υπηρεσιών. Εάν δεν έχετε συμφωνήσει ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας  για προωθητικές ενέργειες, θα τα κρατήσουμε για 6 χρόνια από τη στιγμή που πραγματοποιήσατε την αγορά σας.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Διατηρείτε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

 

  • Πρόσβαση. Διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που διατηρούμε για εσάς, όπως και σε μία ενημερωμένη λίστα από τα άτομα που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Θα πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας πριν σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία.

 

  • Διόρθωση ή διαγραφή. Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων, που διατηρούμε για εσάς (εάν δε διατηρούμε το δικαίωμα διατήρησής τους).

 

  • Περιορισμός. Διατηρείτε το δικαίωμα να περιορίσετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων εάν δεν είναι ακριβή, εάν η χρήση είναι παράνομη ή αν δεν υπάρχει πλέον λόγος να τα διατηρούμε.

 

  • Αλλαγή των προτιμήσεων. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Για παράδειγμα, εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη διαφημιστικού υλικού, αλλά αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα μας επικοινωνώντας μαζί μας και δίνοντας μας τις παρακάτω πληροφορίες ή επιλέγοντας κατευθείαν τον σύνδεσμο για απεγγραφή σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα.

 

  • Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σε σχέση με τις διαδικασίες αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων ή όσον αφορά την εγκυρότητά τους, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ή να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

 

  • Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων. Διατηρείτε το δικαίωμα απόκτησης των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς σε δομημένη ηλεκτρονική μορφή και για να τα δώσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, όπου είναι (α) τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δώσει σε εμάς και (β) εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας (όπως πληροφορίες για τις προτιμήσεις για το προωθητικό υλικό) ή κάποια συμφωνία μεταξύ μας (όπως η διαχείριση του διαδικτυακού λογαριασμού σας).

 

  • Παράπονα. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένος με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνεχίζετε να μη είστε ευχαριστημένος, έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε παράπονα στον Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Για να ασκήσετε κάποιο από τα προαναφερθέντα δικαιώματά σας, παρακαλούμε να μας γράψετε στη διεύθυνση Ροζάκη Αγγελή 9, Λαμία 35100, ή να μας αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

 

Εάν επιθυμείτε να σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να τα διαγράψουμε εντελώς και αυτά απαιτούνται για την εύκολη χρήση του ιστότοπου ή για να μας δώσουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υπηρεσίες (όπως διαχείριση του διαδικτυακού σας λογαριασμού), ίσως να μη μπορείτε να χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο ή την υπηρεσία όπως πριν.

 

Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει την απεγγραφή σας από το προωθητικό υλικό, κάτι που όμως μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κάποιον περιορισμό. Παρακαλούμε να δώσετε προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών για να ενεργοποιηθεί το αίτημα σας.

 

Τα προαναφερθέντα δικαιώματα δεν αφορούν τα μη προσωπικά δεδομένα.

 

Τι είναι τα cookies; Γιατί τα χρησιμοποιούμε;

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο που αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας από έναν ιστότοπο και σας δίνει ένα μοναδικό ID. Με τη βοήθεια των cookies γίνεται γρηγορότερη και ευκολότερη η περιήγηση στη σελίδα μας, γιατί μπορούν να θυμούνται εάν έχετε επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπο και μας βοηθά να σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις αγορές σας ή τον λογαριασμό σας- όταν και όποτε χρειάζονται. Τα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας δεν περιέχουν προσωπικές σας πληροφορίες. Περιέχουν για παράδειγμα μόνο ένα αριθμητικό ID, το οποίο μας επιτρέπει να βρίσκουμε τα στοιχεία του λογαριασμού ή τη λίστα αγορών σας. Σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου, όσον αφορά την ενημέρωση πελατών, αναλύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω cookies μόνο σε συνολικό επίπεδο και όχι ατομικό.

 

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να δημιουργήσουμε για εσάς μία ευχάριστη και εύκολη στη χρήση εμπειρία διαδικτυακών αγορών. Μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε το πρόγραμμα περιήγησης, τον τύπο συσκευής, το μοναδικό ID, τον υπολογιστή, πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση, στατιστικά για τις προβολές της ιστοσελίδας, τις κινήσεις προς και από τον ιστότοπο, αναφερόμενα URL, τη διεύθυνση ιντερνετικού πρωτοκόλλου (IP) και τις βασικές πληροφορίες του ιστολογίου. 

 

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο Kousvelaris, συμφωνείτε ότι μπορούμε να μεταφέρουμε cookies στη συσκευή σας. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ώστε να μη δέχεται cookies, αλλά αυτό μπορεί να περιορίσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.

 

  1. Είδη cookies και γιατί τα χρησιμοποιούμε:

Υπάρχουν δύο είδη cookies που μπορεί να χρησιμοποιηθούν κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο Kousvelaris:

 

– Τα απολύτως απαραίτητα cookies: είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου και για την περιήγηση από τον χρήστη- χωρίς αυτά ο χρήστης ενδέχεται να μη μπορέσει να δει σωστά τις σελίδες ή να χρησιμοποιήσει ορισμένες δυνατότητες.

 

– Τα cookies διαφήμισης: χρησιμοποιούνται για να δημιουργούνται οι λογαριασμοί χρηστών και να αποστέλλονται ηλεκτρονικά μηνύματα διαφημιστικού περιεχομένου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη κατά την περιήγησή του.

 

Τα cookies, εκτός από απαραίτητα και διαφήμισης, μπορούν να κατηγοριοποιηθούν και ως εξής:

 

– Cookies λειτουργικότητας: χρησιμοποιούνται για να αναγνωρίζουν τους χρήστες κατά την περιήγηση και είναι απαραίτητα για αυτήν, όπως π.χ. θυμούνται κάποιες από τις ρυθμίσεις σας. Χωρίς αυτά κάποιες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες (όπως η χρήση του καλαθιού αγορών) στον ιστότοπο δε θα μπορούν να παρέχονται.

 

– Cookies απόδοσης: χρησιμοποιούνται για να συλλέξουν πληροφορίες και να αναλύσουν πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο (για παράδειγμα τις κινήσεις από και προς αυτόν, τις συνολικές πωλήσεις μέσω του ιστότοπου, τις σελίδες που έχουν την πιο συχνή επισκεψιμότητα και αυτές που παρουσιάζουν λάθη) ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία αγορών στον ιστότοπό μας. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies είναι ανώνυμες και δε χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν.

 

– Cookies προτιμήσεων: θυμούνται τις προτιμήσεις και μας βοηθούν να προσαρμόσουμε τις αγορές σας.

 

– Cookies στόχευσης και διαφήμισης: χρησιμοποιούνται για να σας αποστέλλουμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις με βάση τις προτιμήσεις σας, ώστε να είναι πιο σχετικές με εσάς. Περιορίζουν τις φορές που θα δείτε μία διαφήμισή μας και μας βοηθούν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας.

 

– Cookies τρίτων: χρησιμοποιούνται από τρίτες εταιρείες-συνεργάτες του Κουσβελάρης για προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες. Τα συγκεκριμένα cookies μας επιτρέπουν να παίρνουμε πιο σωστές και τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Οι τρίτες εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω από ένα είδος cookies. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι ανώνυμες.

 

reCAPTCHA

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία reCAPTCHA, που παρέχεται από τη Google Inc. (Google) για να προστατεύσουμε τις υποβολές σας στο διαδίκτυο μέσω της αντίστοιχης φόρμας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ελέγχει μέσω ερωτηματολογίου εάν ο χρήστης είναι άνθρωπος ώστε να προφυλάξει ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου από κατάχρηση από spam ρομπότ (ειδικότερα σχόλια). Το επιπρόσθετο ερωτηματολόγιο συμπεριλαμβάνει τη διεύθυνση IP και πιθανώς άλλα δεδομένα που απαιτούνται από τη Google για την υπηρεσία Google reCAPTCHA. Για αυτόν τον σκοπό τα δεδομένα σας θα μεταφέρονται και θα χρησιμοποιούνται από τη Google. Ωστόσο, η διεύθυνση IP σας θα περικοπεί από τη Google και θα παραμείνει ανώνυμη σε κράτη μέλη της ΕΕ ή σε άλλα κράτη που συμμετέχουν στη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας. Παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα μεταφέρεται ολόκληρη η διεύθυνση IP σε διακομιστή της Google στην Αμερική και θα περικόπτεται εκεί πέρα. Εκ μέρους του διαχειριστή αυτού του ιστότοπου, η Google θα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για να αξιολογεί τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Η διεύθυνση IP που παρέχεται από το reCAPTCHA από τον υπολογιστή σας δεν πρέπει να συγχωνευτεί με οποιαδήποτε άλλο δεδομένο από τη Google.

 

Αυτή η συλλογή δεδομένων υπόκειται στους κανονισμούς Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google (Google Inc.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google, επισκεφτείτε το: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

 

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία reCAPTCHA, συναινείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας από τη Google με τον τρόπο και για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.

 

  1. Μπορώ να ελέγξω ή να διαγράψω τα cookies;

Μπορείτε, εάν επιθυμείτε, να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε να μη δέχεται cookies. Έχετε και την επιλογή να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να είναι ενεργοποιημένα τα cookies. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως με απενεργοποιημένα τα cookies ενδέχεται να επηρεαστεί η περιήγησή σας στον ιστότοπο και/ ή θα μειωθεί η αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων λειτουργιών και υπηρεσιών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο ή τη διαγραφή των cookies επισκεφτείτε το www.allaboutcookies.org.

 

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη συγκεκριμένη πολιτική;

Θα σας ειδοποιήσουμε για πιθανόν αλλαγές στη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων δημοσιεύοντας τους τροποποιημένους όρους στον ιστότοπο.

 

Εάν δεν συμφωνείτε με του νέους όρους της συγκεκριμένης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μέσα σε τριάντα (30) ημέρες επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] Ο λογαριασμός σας θα κλείσει και δε θα δεσμευτείτε από τους νέους όρους. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των πληροφοριών σας (όπως αναφέρεται παραπάνω). Διαφορετικά, εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μετά την ημερομηνία αλλαγής των όρων συνεπάγεται με αποδοχή των νέων όρων Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, εάν επιθυμείτε να σταματήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας, εάν θέλετε να εξασκήσετε τα δικαιώματά σας όπως αναφέρεται παραπάνω ή για οποιοδήποτε παράπονο, επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  ή την εξυπηρέτηση πελατών στο +302231033581. Επίσης, μπορείτε να μας γράψετε στο [email protected]

 

Privacy Policy

At Kousvelaris, we take your privacy and trust very seriously. This privacy and cookies policy (“Privacy Policy”) is intended to outline how any personal data collected from you via www.kousvelaris.com (the “Website”) or in one of our stores, will be protected, used, stored and processed by us to communicate with you and to deliver you excellent service whilst being compliant with the applicable data protection law (Regulation (EU) 2016/679 – hereinafter referred to as “GDPR”).

 

This Privacy Policy does not apply to websites that you may be able to access via links on the Website and/or activities offered by third parties. Please ensure you review any relevant policies on any third party websites before proceeding. Kousvelaris is not responsible for the collection or use of your personal information from these third party websites.

 

About Kousvelaris

Company details “KOUSVELARIS” having its registered seat at Rozaki Ageli 9, Lamia, 35100, Fthiotida, Greece.

 

What personal information do we collect from you and why?

 

We collect and process the following types of information about you:

 

  1. Information we collect about you:

 

  • when you sign up to our newsletter

 

  • when you enter competitions and prize draws;

 

  • when you register with the Website, by phone or by email, or provide personal information which you complete, or which we complete at your request in-store via a store card;

 

  • when you place an order on our Website;

 

  • if you ask us to receive personalised online content such as targeted advertising;

 

  • if you contact or correspond with us (for example, by phone, email or otherwise) to find out more about a product or our after sale care and support services, to report a problem with the Website or a product or for any other reason.

 

With your consent, we process the following personal data which you provide when you interact with the Website and use the related services and functions. The data may include your first and surname, title, gender, birthdate (day, month & year), email address, phone number, address, financial information (such as credit or debit card details), as well as shipping address, billing address, and any other information that you consider necessary to provide us with.

 

The information collected from you via our Website will be matched with personal information you may have given us in our stores. This is to help us ensure that the data we hold about you is kept accurate and up to date.

 

In any event, even without your prior consent, we may process your data to comply with legal obligations stemming from laws, regulations and EU Law, to exercise rights in legal proceedings, to pursue our own legitimate interests and in all cases provided by Articles 6 and 9 of the GDPR, where applicable. Processing shall take place both using computers and on paper, and shall always entail the implementation of the security measures provided by current law.

 

  1. Information that other Kousvelaris members collect about you:

 

This is information we receive about you when you make a purchase in one of our stores or concession stores if you have completed a store personal information card. These stores will also provide us with a record of your transaction.

 

  1. Information we receive from other sources about you:

 

We work closely with third parties, for example, business partners, sub-contractors for technical, payment and delivery services, advertising networks, analytics providers and search information providers. If we receive information about you from them, we will always seek assurances that they are providing information to us in accordance with data protection laws and that they are transparent with you that they may share your data with us. We may use this information to update our records about you to keep them accurate.

 

Why do we use your data?

We may use and share non-personal data we receive or collect from you without restrictions.

 

REGALO may use the above personal data held about you for the following purposes (purposes for which we need your consent are marked *):

 

  • to carry out obligations arising from any contracts entered between you and us and to provide you with information, products and services that you request from us, i.e. to process and complete your orders and to process your payments;

 

  • to remind you of products you have placed in your basket on the Website, but have not purchased*;

 

  • to tailor our Website content to your needs and preferences*;

 

  • to prevent, detect, and investigate fraud, security breaches, violations of law, and other misuse of the Website, and to enforce our General Terms and Conditions, which you can find here; • to address any enquiries, correspondence, concerns or complaints you have raised;

 

  • for our internal operations, including data analysis, testing, research, statistical purposes and troubleshooting;

 

  • to provide you with information about other products and services we offer that are similar to those that you have already purchased or enquired about. We will only contact you by email with such information if you have consented to this. More information about this is set out below under the heading “legal basis for processing”*;

 

  • to deliver relevant advertising to you, for example, newsletters*; and

 

  • to make suggestions and recommendations to you about other products or services that may be of interest to you*. • to carry out automated decision-making and profiling for the purpose of identifying wha information or advertising you might like to see from use, for example, by creating individual or group profiles.*

 

Your data may in any case be processed, even without your consent, for the purpose of complying with laws, regulations, EU Law (art 6.1.(c) of the GDPR, to perform statistics on the Website’s usage and ensure its proper functioning (art. 6.1.(f) of the Regulation), to enforce the Code of Conduct of the KOUSVELARIS and to establish or defend the legal claims in the interest of the Company.

 

What is the legal basis for processing your data?

For some of the uses of your personal data (as described above) there is a legal basis under applicable data protection laws for us to use such personal data without your consent (these uses are not marked with *).

 

This includes, for example, where it is necessary for us to use the information in order to perform a contract with you or take steps at your request prior to entering into a contract with you, such as to process your order, provide aftercare and support services to you or manage the online account facility that we provide to you. It also includes circumstances (such as we have described below) where we have a legitimate interest to use your data, provided that proper care is taken in relation to your rights and interests:

 

  • to ensure that we organise our database efficiently and understand how our clients may make purchases in different parts of the world;

 

  • to send you marketing communications. You can opt out of our marketing communications at any time through the unsubscribe button at the bottom of every email or by contacting us on [email protected]

 

  • To present you with personalised offers on our website, through social media channels such as Facebook and Instagram and by placing banner advertisements on third party websites

 

  • to carry out research and analysis of your data (including purchase information) as this helps us understand our clients better, who they are and how they interact with Kousvelaris;

 

  • to improve and ensure the security of the Website (for example, for statistical, testing and analytical purposes, troubleshooting); and

 

  • to ensure that you know about any changes to the Website or the terms of this Privacy Policy.

 

Where we have a legal basis to use your information without consent (as we’ve described above), this Privacy Policy fulfils our duty to process personal data fairly and lawfully and in a manner that you would expect given the nature of our relationship with you, by giving you appropriate notice and explanation of the way in which your personal data will be used.

 

Where consent is required for our use of your personal information, by ticking the appropriate consent box or otherwise communicating your consent (for example, by email, providing non mandatory information, verbally in-store or on a store card), you consent to our use of that personal information for the purposes covered by the specific consent that you have given. For example, we will only process your personal information for marketing purposes if we have your consent to do so.

 

Marketing newsletter and keeping in touch with you

 

We will, if you have given us your consent, provide you with information about products, services, events, sales and marketing from Kousvelaris (including personalised online content and advertising, social media platforms or our online partners).

 

  1. Our Mailing List We will ask whether you would like us to send you marketing messages when you tick the relevant boxes when you check out, sign up for newsletters or updates, or if you register with us via the Website, by phone, by email or the store personal information card. With your consent, we will use your email address as a convenient way to contact you about your order or any reminder service you have. From time to time, we may update you on relevant Kousvelaris site or new gift news, but only with your permission.

 

  1. Can I be removed from your mailing list? We will send you special offers and promotions by email. If you do not want to receive offers and promotions by email, simply click on the unsubscribe link in any email. You can unsubscribe at any time.

 

  1. Will you pass my data on to third parties? We will never pass on your email address to a third party for marketing purposes (except if they are contacting you on behalf of Kousvelaris). We respect your privacy and are committed to protecting it.

 

Marketing newsletter and keeping in touch with you

 

Your privacy as an individual and as a customer is important to us, so we don’t use the information you provide on this site to learn any more about you other than what is required to fulfil your orders or offer you services such as new alerts or reminder services. Any personal data gathered by us in your use of this site will be recorded electronically and only used in accordance with the UK Data Protection Act 1998.

 

Regarding any transfer of Data outside the EU, including in countries whose laws do not guarantee the same level of protection to personal data privacy as that afforded by EU Law, the Controller informs that the transfer shall in any event take place in accordance with the methods permitted by the GDPR

 

  • How do we protect the information we hold about you on your internal systems? We protect your privacy in several ways: The personal data is entered into the our computer system in full compliance with data protection law, including security and confidentiality profiles and based on principles of correct practice, lawfulness and transparency in processing. Access to customer account information is limited to those who need access for the performance of their job. We use full login and password controls on our system. All calls are recorded and monitored for training and security purposes. Confidentiality and database access controls are reviewed periodically and updated as required to further protect our personal data. • Persons who have access to the Data Data is accessible by Kousvelaris staff authorised to process personal data. In particular, staff belonging to the following categories: IT and administrative staff, customer services, marketing as well as other individuals who need to process the data to perform their job duties.

 

Who will we share your personal data with?

Your data may be stored in a database that we, as well as other members of the Kousvelaris, can access. We do this to help us organise our databases efficiently and understand how our clients may make purchases in different parts of the world.

 

We may also share your data with the following categories of selected third parties in accordance with this Privacy Policy:

 

  • service providers (for example, IT services), business partners, suppliers and sub-contractors for the performance of any contract we enter into with you (such as, but not limited to, Website operations, payment services, shipments, delivery couriers, fraud investigations, bill collection, and affiliate and rewards programs);

 

  • analytics and search engine providers that assist us in the improvement and optimisation of the Website;

 

  • law enforcement or regulatory agencies, or authorised third parties, in response to a verified request relating to a criminal investigation or alleged illegal activity or any other activity through the Website that may expose us and/or the user or any third party to legal risks or liability; and

 

  • other business entities, should we plan to merge with or be acquired by that business entity. Should such a combination occur, we will require that the new combined entity follow this Privacy Policy with respect to your data.

 

These third parties who may receive your data will process that data for the purposes specified above and in accordance with applicable law. Kousvelaris will retain a list of the third parties with whom data is shared, which will be available upon request.

 

Why do we retain your data and how can you access it?

We will store your data for as long as strictly necessary for us to provide the relevant services to you, for as long as you wish to keep in touch with us or as long as is necessary to provide support-related reporting & analysis. Even if you request to erase your data, we may keep it in a form that doesn’t identify you. If reasonably necessary or required to meet legal or regulatory requirements, resolve disputes, prevent fraud and abuse, or enforce our terms and conditions, we may also keep hold of some of your information as required, even after you have closed your account or it is no longer needed to provide the services to you. If you have not agreed that we may use your data for marketing purposes, we will keep your data for 6 years after you have made a purchase from us.

 

What are your rights?

You have the following rights with regard to your personal information:

 

  • Access. You have the right to access data we hold about you as well as an updated list of the individuals who can access your data. We will need you to prove your identity before we release any personal data to you.

 

  • Rectification or erasure. You have the right to request that we rectify or delete any personal data that we hold about you (unless we have the legal right or obligation to retain it).

 

  • Restriction. You have the right to restrict your use of personal information if the data is inaccurate, our use of the information is unlawful or if we no longer need to use the data for the purposes for which we hold it.

 

  • Change of preferences. You can change your data processing preferences at any time. For example, if you have given your consent to direct marketing, but have changed your mind, you can opt out of receiving marketing communications by contacting us using the details provided below or clicking the “unsubscribe” link in any communication you receive.

 

  • Automated decision making. If you have any questions in respect of our automated decision-making processes or the accuracy of them, please let us know, or to change your preferences, please see above.

 

  • Data portability. You have the right to obtain personal data we hold about you, in a structured, electronic format, and to transmit such data to another data controller, where this is (a) personal data which you have provided to us and (b) if we are processing that data on the basis of your consent (such as your marketing preference information) or to perform a contract with you (such as to manage your online account).

 

  • Complaints. If for any reason you are not happy with the way that we have handled your personal data, please contact us. If you are still not happy, you have the right to make a complaint to the Information Commissioner’s Office.

 

To exercise any of the rights mentioned above, please write to us at KOUSVELARIS, Rozaki Ageli 9, Lamia, 35100, Greece or send an email to [email protected]

 

If you ask us to stop processing your personal information in a certain way or erase your personal information, and this type of processing or information is needed to facilitate your use of the Website or is required to enable us to provide you with a service (such as to manage your online account), you may not be able to use the Website or the service as you did before.

 

This does not include your right to object to direct marketing which can be exercised at any time without restriction. Please allow at least 3 working days for your request to be actioned.

 

The rights mentioned above do not extend to non-personal data

 

What are cookies and why do we use them?

 

There are two types of cookie that may be used during your visit on our website:

 

– Technical cookies: these are necessary for the website to function correctly and to permit browsing by the user; without these, a user may not be able to view the pages correctly or to use certain features.

 

– Profiling cookies: these are used for creating user profiles to send advertising messages in line with preferences shown by the user during browsing.

 

Cookies, whether “technical” or “profiling”, can also be classified as:

 

  • Site Functionality Cookies: These cookies are used to identify users between page loads and are essential in enabling you to browse the website, such as remembering certain user settings. Without them, certain services provided (such as use of the shopping bag) on the website could not be provided.

 

  • Analytics Cookies: These cookies are used to measure and analysis how the visitors use the website (for example site traffic, total sales through the Website, the pages visitors go to most often and pages from which the visitors get error messages) in order to continuously improve the Website and the customer shopping experience. All information collected by these cookies is anonymous and are not used to identify you.

 

  • Customer Preference Cookies: Functionality cookies remember your preferences and behaviour and help us to personalise your shopping. So, if the last time you visited, you decided that you wanted to shop the UK site in English and see prices in £s, that’s what we’ll show you.

 

  • Targeting & Advertising Cookies: These cookies may be used in order for us to deliver personalised advertisements that are more relevant to you. They also limit the number of times that you see one of our advertisements online and help us measure the effectiveness of our marketing campaigns.

 

  • Third Party Cookies: REGALO partners with third party companies for marketing and advertising purposes. These cookies allow us to make more informed decisions about what our customers want from us. Third party companies may employ a mixture of both session and persistent cookies. Any information that they collect is anonymous.

 

  • Deleting or Controlling Cookies: If you prefer, set up your internet browser to not accept cookies. You should still be able to use our site without having cookies enabled. However, it must be noted that disabling cookies could impair your ability to use the Website and/or prevent you from benefitting in full from the available functions and services. Further information about controlling or deleting cookies visit www.allaboutcookies.org.

 

reCAPTHCA

We use the reCAPTCHA service provided by Google Inc. (Google) to protect your submissions via internet submission forms on this site. This plugin checks if you are a person in order to prevent certain website functions from being (ab)used by spam bots (particularly comments). This plugin query includes the sending of the IP address and possibly other data required by Google for the Google reCAPTCHA service. For this purpose your input will be communicated to and used by Google. However, your IP address is previously truncated by Google within member states of the European Union or in other states which are party to the agreement on the European Economic Area and is, as such, anonymized. Only in exceptional cases is a full IP address transmitted to a Google server in the United States and truncated there. On behalf of the operator of this website, Google will use this information to evaluate your use of this service. The IP address provided by reCaptcha from your browser shall not be merged with any other data from Google. This data collection is subject to the data protection regulations of Google (Google Inc.). For more information about Google’s privacy policy, please visit: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ By using the reCAPTCHA service, you consent to the processing of data about you by Google in the manner and for the purposes set out above.

 

How can we make changes to this policy

We will notify you of changes to this Privacy Policy by posting the amended terms on the Website.

 

If you do not agree to the new terms of this Privacy Policy, you should stop using the Website, and if you are a registered user, you may cancel your account with us within the thirty (30) day period by contacting us at [email protected] Your account will be closed and you will not be bound by the new terms. You may also ask us to delete your information (as mentioned above).

 

Otherwise, continued use of the Website after the effective date of changes constitutes acceptance of the new terms of this Privacy Policy.

 

Contact Us

We are always happy to hear from our customers. If you have any questions regarding our privacy policy, would like us to stop using your information, would like to exercise your rights as stated above or have a complaint, then please get in touch.

 

You can contact our privacy team by email at [email protected] or by phone at +302231033581 or you can write to us at:

 

KOUSVELARIS,

 

Rozaki Ageli, Lamia 35100, Greece

 

  • No products in the cart.